Перший поцілунок
|
|
|
|
Aspirin | Дата: Понедельник, 26.03.2007, 15:40 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
|
Я ангел в этом мире странном...Я дьявол-так меня назвали...Я разгоню волну тумана,Увижу голубые дали...Но лед и пламя между нами...Уйду...И ты не вспомнишь даже,Я дьявол с грустными глазами...Я ангел в крыльях цвета сажи...
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Вторник, 27.03.2007, 10:18 | Сообщение # 2 |
 Генерал-майор
| Скажу як раніше казала Тіна Кароль, коли вела Танці з зірками : СУПЕР СУПЕР СУПЕР !!!!!
|
|
| |
lamelka | Дата: Вторник, 27.03.2007, 15:19 | Сообщение # 3 |
 Генерал-майор
| Я думаю тут слів замало, щоб описати те відчуття!
Йди вперед, не зупиняйся і назад не озирайся Не зважай на перешкоди і відкинь усі турботи Все попереду у тебе і безхмарне чисте небо.
|
|
| |
SnooPeR | Дата: Вторник, 27.03.2007, 16:42 | Сообщение # 4 |
 Admin
| Quote (lamelka) | Я думаю тут слів замало, щоб описати те відчуття! | Угу, а саме головне більше ж не повториш 
Каждому свой путь и у каждого свой ад и небеса, Но у каждого две жизни не одна – та что видеться в мечтах и та что здесь где бег и суета, Но если рискнешь создай не видимый мост…
|
|
| |
Aspirin | Дата: Вторник, 27.03.2007, 19:55 | Сообщение # 5 |
 Полковник
| Я б краще не повторював... бее
Я ангел в этом мире странном...Я дьявол-так меня назвали...Я разгоню волну тумана,Увижу голубые дали...Но лед и пламя между нами...Уйду...И ты не вспомнишь даже,Я дьявол с грустными глазами...Я ангел в крыльях цвета сажи...
|
|
| |
Aspirin | Дата: Вторник, 27.03.2007, 22:24 | Сообщение # 6 |
 Полковник
| угу
|
|
| |
lamelka | Дата: Среда, 28.03.2007, 10:46 | Сообщение # 7 |
 Генерал-майор
| Aspirin скільки тобі було? Добавлено (28.03.2007, 10:46) ---------------------------------------------
Quote (Aspirin) | Просто вперше це було з сцукою та й поп’яні! | На шо людей тяне через випивку, я не лише про Aspirinа, таке в усіх трапляєть і в більшості випадків саме з дуже небажаними людьми А шо робить?
Йди вперед, не зупиняйся і назад не озирайся Не зважай на перешкоди і відкинь усі турботи Все попереду у тебе і безхмарне чисте небо.
|
|
| |
SnooPeR | Дата: Среда, 28.03.2007, 15:56 | Сообщение # 8 |
 Admin
| Quote (lamelka) | На шо людей тяне через випивку, я не лише про Aspirinа, таке в усіх трапляєть і в більшості випадків саме з дуже небажаними людьми cry wacko А шо робить? | Трапляється з тими хто тебе оточує. ТАк що потрібно думати з кими тусуєшся)
Каждому свой путь и у каждого свой ад и небеса, Но у каждого две жизни не одна – та что видеться в мечтах и та что здесь где бег и суета, Но если рискнешь создай не видимый мост…
|
|
| |
Aspirin | Дата: Среда, 28.03.2007, 20:29 | Сообщение # 9 |
 Полковник
| lamelka 8 чи 9 тий клас.. точно не пам’ятаю..Погані спогади.. Quote (SnooPeR) | ТАк що потрібно думати з кими тусуєшся) | і то правда!
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Среда, 28.03.2007, 21:54 | Сообщение # 10 |
 Генерал-майор
| Quote (lamelka) | На шо людей тяне через випивку, я не лише про Aspirinа, таке в усіх трапляєть і в більшості випадків саме з дуже небажаними людьми cry wacko А шо робить? | Надіятися шо лише цілувалися, а не......
|
|
| |
Aspirin | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:02 | Сообщение # 11 |
 Полковник
| Quote (DAYWALKER-FREEMAN) | Надіятися шо лише цілувалися, а не...... | нда... не дай боже мене тоді на кх з нею потянуло...
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:03 | Сообщение # 12 |
 Генерал-майор
| Quote (Aspirin) | нда... не дай боже мене тоді на кх з нею потянуло... fear | Ну до цих пір нічо в неї невидно ....... тоді небуло
|
|
| |
Aspirin | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:08 | Сообщение # 13 |
 Полковник
| хз що там в неї) я давно вже її не бачив
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:09 | Сообщение # 14 |
 Генерал-майор
| Quote (Aspirin) | хз що там в неї) я давно вже її не бачив smile | ОоОооо ну тоді надійся шо нема....
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:14 | Сообщение # 15 |
 Генерал-майор
| Quote (Aspirin) | Та ні, я бачив потім її декілька разів =) | Ну тоді мож спокойно цілуватися з іншою , тіки на тверезу голову
|
|
| |
Aspirin | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:16 | Сообщение # 16 |
 Полковник
| Можу )
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:17 | Сообщение # 17 |
 Генерал-майор
| Quote (Aspirin) | Можу ) happy | Надійся шо він буде краще ніж перший, і якшо справді кращий, то вважатимеш його першим , а про той забудь.
|
|
| |
Aspirin | Дата: Среда, 28.03.2007, 22:19 | Сообщение # 18 |
 Полковник
| ти так говориш ніби я 1 раз в житті цілувався
|
|
| |
lamelka | Дата: Среда, 28.03.2007, 23:08 | Сообщение # 19 |
 Генерал-майор
| Перший з кожною іншою людиною також пам*ятається
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Четверг, 29.03.2007, 08:55 | Сообщение # 20 |
 Генерал-майор
| Quote (lamelka) | Перший з кожною іншою людиною також пам*ятається tongue | НЕА , то не то ощущєніє !!!! Перший з кожною хай навіть іншою , уже не то, шо було вперше !!!!
|
|
| |