Ідеал твого хлопця.
|
|
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Вторник, 27.03.2007, 10:44 | Сообщение # 1 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
| Ну шоб не так було обідно дівчатам , создаю я і таку тему !!!! ПИШИТЬ КОХАНІ ,ПИШИТЬ !!! Діліться своїм ідеалом хлопця... бо можливо є такі , і вони ждуть пока ви прийдете !!!
Сообщение отредактировал DAYWALKER-FREEMAN - Вторник, 27.03.2007, 10:45 |
|
| |
lamelka | Дата: Вторник, 27.03.2007, 11:17 | Сообщение # 2 |
 Генерал-майор
| Я почекаю трохи, нехай на форумі ще хтось з*явиться з дівчат
Йди вперед, не зупиняйся і назад не озирайся Не зважай на перешкоди і відкинь усі турботи Все попереду у тебе і безхмарне чисте небо.
|
|
| |
SnooPeR | Дата: Вторник, 27.03.2007, 16:48 | Сообщение # 3 |
 Admin
| Quote (lamelka) | Я почекаю трохи, нехай на форумі ще хтось з*явиться з дівчат smile | Так приводьте чого чекаєте, в мене знайомих флудерів не так багато, а кого знаю то лише тим дав силку ф вони всі графіки і пишуть в сусідньому форумі(силка на головній Мір3Д)
Каждому свой путь и у каждого свой ад и небеса, Но у каждого две жизни не одна – та что видеться в мечтах и та что здесь где бег и суета, Но если рискнешь создай не видимый мост…
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Вторник, 27.03.2007, 21:30 | Сообщение # 4 |
 Генерал-майор
| Quote (lamelka) | Я почекаю трохи, нехай на форумі ще хтось з*явиться з дівчат smile | Будуть тобі і дівчата , а пока сама ділися !!!!
|
|
| |
lamelka | Дата: Среда, 28.03.2007, 10:21 | Сообщение # 5 |
 Генерал-майор
| Quote (DAYWALKER-FREEMAN) | Будуть тобі і дівчата , а пока сама ділися !!!! | Шо за наєзд?!
Йди вперед, не зупиняйся і назад не озирайся Не зважай на перешкоди і відкинь усі турботи Все попереду у тебе і безхмарне чисте небо.
|
|
| |
SnooPeR | Дата: Среда, 28.03.2007, 16:14 | Сообщение # 6 |
 Admin
| Ви ще посварітся. Я знову сварка із-зі дівчат буде
Каждому свой путь и у каждого свой ад и небеса, Но у каждого две жизни не одна – та что видеться в мечтах и та что здесь где бег и суета, Но если рискнешь создай не видимый мост…
|
|
| |
Aspirin | Дата: Среда, 28.03.2007, 20:31 | Сообщение # 7 |
 Полковник
| повністю згоден з DAYWALKER-FREEMANом!
Я ангел в этом мире странном...Я дьявол-так меня назвали...Я разгоню волну тумана,Увижу голубые дали...Но лед и пламя между нами...Уйду...И ты не вспомнишь даже,Я дьявол с грустными глазами...Я ангел в крыльях цвета сажи...
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Среда, 28.03.2007, 21:53 | Сообщение # 8 |
 Генерал-майор
| Quote (SnooPeR) | Ви ще посварітся. tongue Я знову сварка із-зі дівчат буде biggrin cool cool | Та ні непосваримося !!!  Добавлено (28.03.2007, 21:53) ---------------------------------------------
Quote (DAYWALKER-FREEMAN) | повністю згоден з DAYWALKER-FREEMANом! tongue | Бач, я не один так вважаю, отож ДІЛИСЯ Lamelka.!!!!!! 
|
|
| |
lamelka | Дата: Четверг, 29.03.2007, 19:29 | Сообщение # 9 |
 Генерал-майор
| Ти мені ще дуло пістолета до скроні підстав, тоді точно нічого не скажу
|
|
| |
lamelka | Дата: Четверг, 29.03.2007, 21:29 | Сообщение # 10 |
 Генерал-майор
| його в мене немає, просто під цей ідеал ніхто не підійде
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Четверг, 29.03.2007, 23:34 | Сообщение # 11 |
 Генерал-майор
| Quote (lamelka) | його в мене немає, просто під цей ідеал ніхто не підійде | Ох які ми самовпевнені... B) а вдруг хтось підійде.
Сообщение отредактировал DAYWALKER-FREEMAN - Четверг, 29.03.2007, 23:48 |
|
| |
Aspirin | Дата: Пятница, 30.03.2007, 02:25 | Сообщение # 12 |
 Полковник
| Quote (DAYWALKER-FREEMAN) | Ох які ми самовпевнені... а вдруг хтось підійде. | повір мені...
Я ангел в этом мире странном...Я дьявол-так меня назвали...Я разгоню волну тумана,Увижу голубые дали...Но лед и пламя между нами...Уйду...И ты не вспомнишь даже,Я дьявол с грустными глазами...Я ангел в крыльях цвета сажи...
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Пятница, 30.03.2007, 23:40 | Сообщение # 13 |
 Генерал-майор
| Quote (Aspirin) | повір мені... | Я знаю і її , і її характер !!!!!
|
|
| |
Aspirin | Дата: Суббота, 31.03.2007, 00:18 | Сообщение # 14 |
 Полковник
| Quote (DAYWALKER-FREEMAN) | Я знаю і її , і її характер !!!!! | самовпевнений хлопець
|
|
| |
lamelka | Дата: Суббота, 31.03.2007, 00:42 | Сообщение # 15 |
 Генерал-майор
| DAYWALKER-FREEMAN, кста Aspirin, мене з 1-го класу знає
|
|
| |
Aspirin | Дата: Суббота, 31.03.2007, 01:49 | Сообщение # 16 |
 Полковник
| DAYWALKER-FREEMAN з’їв? lamelka
|
|
| |
DAYWALKER-FREEMAN | Дата: Суббота, 31.03.2007, 16:55 | Сообщение # 17 |
 Генерал-майор
| Quote (Aspirin) | самовпевнений хлопець smile | А ти як думав ????Добавлено (31.03.2007, 16:54) ---------------------------------------------
Quote (lamelka) | DAYWALKER-FREEMAN, кста Aspirin, мене з 1-го класу знає biggrin | Ну і шо , можна знати людину довго, та так і не взнати яка вона, А мона знати трохи, но узнати про людину біш ніж себе, ЧИ МОЖ Я НЕ ПРАВ !!!!!!???!!!!!!Добавлено (31.03.2007, 16:55) ---------------------------------------------
Quote (Aspirin) | DAYWALKER-FREEMAN з’їв? tongue lamelka flower heart | Не радій зарання !!!!
|
|
| |
Aspirin | Дата: Суббота, 31.03.2007, 18:34 | Сообщение # 18 |
 Полковник
| Quote (DAYWALKER-FREEMAN) | Ну і шо , можна знати людину довго, та так і не взнати яка вона, А мона знати трохи, но узнати про людину біш ніж себе, ЧИ МОЖ Я НЕ ПРАВ !!!!!!???!!!!!! | в принципі прав Quote (DAYWALKER-FREEMAN) | Не радій зарання !!!! |
|
|
| |
lamelka | Дата: Суббота, 31.03.2007, 18:50 | Сообщение # 19 |
 Генерал-майор
| Ви ще тут побийтеся! Я ж кажу треба більше дівчат на форум!!! Згадується шкільна і-тика, як казав наш препод, якщо населення переважають жінки-починається війна?
|
|
| |
Aspirin | Дата: Воскресенье, 01.04.2007, 18:29 | Сообщение # 20 |
 Полковник
| да какая тут война? никакой войны..
|
|
| |